2023
[5ο πανελλήνιο συνέδριο]
Κόστος Συμμετοχής

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2023.

Το Συνέδριο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία των συνέδρων στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο «Γ.Ι. Κατσίγρα».

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:

 • Σύνεδροι Φυσική παρουσία – 100 €
 • Σύνεδροι Διαδικτυακά – 50 €
 • Φοιτητές / Υπ. Διδάκτορες / Μέλη Επ. Επιτροπής / Άνεργοι / ΑμΕΑ Φυσική παρουσία – 75 €
 • Φοιτητές / Υπ. Διδάκτορες / Μέλη Επ. Επιτροπής / Άνεργοι / ΑμΕΑ Διαδικτυακά – 35 €
 1. Για κάθε επιλεγμένη εργασία που θα συμπεριληφθεί στα Πρακτικά, τουλάχιστον ένας συγγραφέας θα πρέπει να καλύπτει το πλήρες κόστος εγγραφής / φοιτητή, πριν από την αναγραφόμενη προθεσμία.
 2. Για όλες τις προφορικές και γραπτές παρουσιάσεις, προκειμένου να συμπεριληφθούν στο τελικό πρόγραμμα ή/και να δημοσιευτούν, τουλάχιστον ένας συγγραφέας θα πρέπει να καλύπτει το πλήρες κόστος εγγραφής/φοιτητή.
 3. Όποιος σχεδιάζει να παρακολουθήσει και να παρέμβει στο συνέδριο, είτε επιτόπου είτε διαδικτυακά, πρέπει να εγγραφεί. Η ηλεκτρονική εγγραφή θα παραμείνει ανοιχτή κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Το κόστος εγγραφής μπορεί να καταβληθεί μόνο με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες μέσω της πλατφόρμας εγγραφής πριν και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
 4. Η πλήρης εγγραφή περιλαμβάνει: πρόσβαση σε όλες τις συνεδρίες και πάνελ, υλικό συνεδρίου, διαλείμματα για καφέ και ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα.
 5. Η εγγραφή φοιτητών ισχύει για προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές (MSc) και υποψήφιους διδάκτορες και περιλαμβάνει: πρόσβαση σε όλες τις συνεδρίες και πάνελ, υλικό συνεδρίων, διαλείμματα για καφέ και ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα. Πρέπει ταυτόχρονα με την εγγραφή να αποσταλεί στη Γραμματεία του Συνεδρίου αποδεικτικό της ιδιότητας του φοιτητή.
 6. Μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής μπορούν να εγγραφούν στο τέλος εγγραφής φοιτητών ανά πάσα στιγμή.
ΕΓΓΡΑΦΗ
[ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ]
ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ

Η παραπάνω συνδρομή περιλαμβάνει:

 • Συμμετοχή σε όλες τις συνεδριάσεις και παράλληλα δρώμενα του Συνεδρίου καθ’ όλη τη διάρκειά του, δηλαδή και τις τέσσερις (4) μέρες.
 • Πρακτικά Συνεδρίου σε ηλεκτρονική μορφή.
 • Πρόγραμμα Συνεδρίου και Book of Abstracts σε ηλεκτρονική μορφή.

 

Το Συνέδριο θα διοργανωθεί με φυσική παρουσία, τότε, ως εκ τούτου τα τέλη συμμετοχής περιλαμβάνουν:

 • Τρία ελαφρά (3) γεύματα (Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή μεσημέρι).
 • Coffee Breaks καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου.
 • Συνεδριακό υλικό
 • Υλικό τουριστικής προβολής
 • Υλικό ΕΟΤ
 • Τσάντα συνεδρίου
 • Ενημερωτικό υλικό.
 • Prospectus.
 • Δωρεάν πρόσβαση στο Internet στο χώρο του συνεδρίου
 • Δωρεάν είσοδο στην έκθεση POSTERS

Η συνδρομή για το Συνέδριο θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή και πλήρως ανταποδοτική, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια για περαιτέρω εμπλουτισμό του Προγράμματος σε παροχές, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση για τους συνέδρους, με σκοπό την ευχάριστη διαμονή τους στην πόλη της Λάρισας.

Σημειώνεται ότι η συνδρομή επιστρέφει στον Σύνεδρο σε υπηρεσίες, διατροφή-γεύματα , coffee breaks, πρακτικά, ηλεκτρονικό υλικό, Meetings, εργαστήρια, κ.ά.

Αριθμός Λογαριασμού :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR25 0172 6100 0056 1007 6937 428 (ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΩΝ «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»)

Ενημέρωση

Στους συμμετέχοντες, θα δοθεί Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

Ξενοδοχεία.

Θα ανακοινωθούν σύντομα όλα τα στοιχεία των Ξενοδοχείων, και θα προσφέρουν, μετά από συνεννόηση με τη Διοργάνωση, ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Δείτε τον σύνδεσμο

Πιστοποίηση προπτυχιακών φοιτητών.

Για εγγραφές προπτυχιακών φοιτητών ως Συνέδρων, θα πρέπει να αποστέλλεται σχετική βεβαίωση του Πανεπιστημίου, όπου φοιτά οι φοιτητής στη Γραμματεία του Συνέδριου euromed.greece@gmail.com, το αργότερο μια (1) εβδομάδα, μετά την ημερομηνία εγγραφής του ως συνέδρου, για πιστοποίηση της φοιτητικής του ιδιότητας.

Σημαντική Σημείωση:

Ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής, η καταβαλλόμενη συνδρομή για την συμμετοχή στο συνέδριο θα πρέπει να είναι ακριβώς αυτή που αναφέρεται παραπάνω, ενώ οι τυχόν μικρές επιβαρύνσεις από το όποιο κόστος συναλλαγής της τράπεζας ή των ΕΛΤΑ, επιβαρύνει τον σύνεδρο.

Τρόποι πληρωμής.

Αφού έχετε εγγραφεί σαν σύνεδρος, κατά την είσοδό σας στο σύστημα, υπάρχουν επιλογές ορατές μόνο στους εγγεγραμμένους χρήστες της εφαρμογής. Μία από αυτές σας οδηγεί στην πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Αν θέλετε μπορείτε να καταθέσετε το ποσό του κόστους παρακολούθησης του συνεδρίου , απευθείας στον διπλανό τραπεζικό λογαριασμό.